Gegarandeerd tevredenheid

De meeste huizen zitten beter in de hypotheek dan in de verf. Daarom komt Grosmann Schilders graag bij u langs voor kwaliteit schilderwerk. Of het nu gaat om een renovatie of om een nieuw project (pand/woning); Grosmann Schilders staat voor u klaar. Met een beproefde werkwijze garandeert Grosmann Schilders jarenlang genieten van een pand dat oogt als nieuw.

voor risico’s is bescherming nodig

Dit geldt ook voor uw huis. De risico’s van rotte kozijnen, afgebladderde verf met als gevolg waardevermindering van uw huis, zijn goed te voorkomen. Grosmann Schildersprojecten Bedrijfsvloeren maakt het in en om uw huis weer mooi en zorgt voor een jarenlange bescherming tegen verval en aftakeling. Niemand loopt toch onnodig risico?

meten met één maat

Grosmann Schildersprojecten Bedrijfsvloeren verricht zijn diensten voor zowel particulieren en bedrijven als voor de overheid.

Een klant is nooit te groot of te klein voor werkzaamheden van Grosmann Schilderprojecten Bedrijfsvloeren; Grosmann meet zijn klanten niet. Het enige wat hij meet is het te schilderen oppervlak voor een nauwkeurig resultaat.

duidelijk en overzichtelijk

Na een eerste kennismaking waarin u uw verwachtingen en ideeën kenbaar maakt presenteert Grosmann Schildersprojecten Bedrijfsvloeren een plan van aanpak, inclusief een duidelijke offerte.

Drie- en tweelaagssysteem

Bij verschillende schilderprojecten, horen verschillende werkwijzen. Grosmann werkt met het drielaags- en met het tweelaagssysteem.

Bij renovatie hanteert Grosmann het drielaagssysteem. Met dit systeem wordt er schoongemaakt/geschuurd, gegrond, geplamuurd, gekit, bijgegrond, voorgelakt en afgelakt.

Bij nieuwbouw gebruikt Grosmann het beproefde tweelaagssysteem. Met dit systeem wordt er licht geschuurd, gegrond, geplamuurd/gekit, bijgegrond en afgelakt

Mark Grosmann

Schilder

contact

Postadres: Postbus …

Telefoon: …

Menu